Si no veieu correctament el butlletí, cliqueu aquí

 
Amalgama7, Atenció terapèutica i educativa per a adolescents, joves i les seves famíliesBarcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 620, 1r. 1a. A
08007 Barcelona
Tel.: 932 374 122

Madrid
Hermosilla, 28, 1a planta
28001 Madrid
Tel.: 910 716 870

web: http://www.amalgama7.com
email: amalgama7@amalgama7.com

Esteu rebent aquest email per la relació mantinguda amb Amalgama7.
El responsable del tractament de les vostres dades personals és Amalgama7 i associats centre d'atenció bio-psico-social al jove i als l'adolescent S.L., la Finalitat del tractament és mantenir-vos informat de les activitats que realitza l'organització i materialitzar la relació contractual i la Legitimació és la relació contractual o el consentiment. No se cediran les dades a tercers ni seran usades per a altres finalitats, llevat de les legalment previstes o les necessàries per materialitzar la relació contractual. Podeu exercir els vostres drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, així com també altres drets explicats en la Informació addicional, visitant: http://www.amalgama7.com/ca/proteccio-de-dades.
Podeu contactar en qualsevol moment amb el delegat de Protecció de dades amalgama7@amalgama7.com, o escriure a Amalgama7, Gran Via de les Corts Catalanes, 620 1r 1a A, 08007 Barcelona.
Les vostres dades es conservaran fins que ens demaneu que desitgeu deixar de rebre informacions d'aquesta entitat.
Així mateix, tindreu el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control com és l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, per un tractament il·lícit relatiu a les vostres dades personals.
Si us voleu donar de baixa de la recepció d'aquest butlletí electrònic, feu clic aquí.