Si no veieu correctament el butlletí, cliqueu aquí

 
[Amalgamar: Unir elements heterogenis en un tot uniforme]
01
Butlletí electrònic -- Maig de 2013

Partit de futbol Pares-Fills i jornada de portes obertes al CTE Valldaura

Pares, prepareu-vos, perquè els vostres fills i filles ja s'estan entrenant per al partit de futbol a què us han desafiat el proper 18 de maig de 2013...
El partit "Pares-Fills" tindrà lloc a les 11 h (el lloc encara està per determinar). Un cop acabat, tots plegats podran gaudir d'un bon i merescut aperitiu. A més, els nois i noies residents faran d'amfitrions i faran una visita guiada al centre a totes aquelles persones que ho vulguin.


Conferència sobre la resiliència a Valldaura

El proper 15 de juny de 2013, Jordi Grané realitzarà una conferència sobre la resiliència.
Sota el títol de “Quan jutgem un peix per la seva habilitat de pujar arbres. La resiliència i la construcció de móns apreciatius”, el conferenciant es proposa divulgar la importància de la resiliència en el nostre viure: la resiliència com a recerca de sentit, com a mantell de paraules, com a ciència de les possibilitats...
Jordi Grané és filòsof, ha estat professor a la Universitat Ramon LLull i a la UAB, i actualment és cap de gabinet de la regidoria de Família, Infància, Usos dels Temps i Discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona, i és autor, entre d'altres, del llibre La resiliencia, crecer desde la adversidad.
Aquesta conferència s'inscriu dins del cicle de conferències que es realitzen periòdicament al CTE Valldaura, emmarcat en les activitats socioeducatives que duen a terme els nois i noies residents. Aquests, durant les setmanes anteriors a l'acte, treballen el tema de la conferència en l'àmbit acadèmic, i un cop acabada la conferència enceten un torn de preguntes per quatre grups identificats per colors diferents. En finalitzar, els pares i mares assistents voten el grup que ha fet les millors preguntes, grup que rep un premi especial.

 
 

Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 620, 1r. 1a. A
08007 Barcelona
Tel.: 932 374 122
Fax.: 933 041 381

Madrid
Francisco Giralte, 2 (esq. Príncipe de Vergara)
28002 Madrid
Tel.: 914 112 811

web: http://www.amalgama7.com
email: amalgama7@amalgama7.com


En compliment del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades de caràcter personal facilitades a través d'aquest formulari s'incorporaran en un fitxer de dades el responsable del qual és AMALGAMA 7 i associats, Centre d’atenció biopsicosocial al jove i a l’adolescent, S.L., amb la finalitat de donar curs i gestionar aquest servei. Així mateix, us informem que podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte d'aquestes dades en els termes que preveu la normativa actual, adreçant-vos per escrit a AMALGAMA 7 i associats, Centre d’atenció biopsicosocial al jove i a l’adolescent, S.L., domiciliada a Gran Via de les Corts Catalanes, 620 1-1 A de Barcelona.