Si no veieu correctament el butlletí, cliqueu aquí

 
Amalgama-7, Atenció terapèutica i educativa per a joves i adolescents
01

Butlletí electrònic -- Juny de 2013


Concert de Gospel en benefici de la Fundació Portal

Dissabte, 8 de juny de 2013, a les 20.30 h
Església del Sagrat Cor de Jesús
(Jesuïtes de Casp)
C/ Casp, 27. 08010 Barcelona

El proper dissabte 8 de juny de 2013, a las 20.30 h, tindrà lloc, a l'Església del Sagrat Cor de Jesús (jesuïtes de Casp), a Barcelona, un concert de gospel a càrrec de Sedeta Gospel Singers, en benefici de la Fundació Portal i coorganitzat per Amalgama-7.

La coral Sedeta Gospel Singers neix la tardor de 2007 de la mà de l'Anna Ruggiero, que n'és la directora. L'Anna, nascuda a Boston i des de fa més de 25 anys resident a Barcelona, té una àmplia i reconeguda trajectòria professional com a solista de Jazz i Gospel.

Els cantaires de la coral provenim de diversos tallers de gospel dirigits per l'Anna als Centres Cívics de Barcelona i Alella. A tots ens uneix l'estimació per la música, i això es reflecteix en els nostres assajos i concerts, on la complicitat amb la nostra directora es fa palès.

Assagem a la sala d'Actes del Centre Cívic La Sedeta, d'aquí prové el nostre nom. Sentim una veritable relació d'amistat amb la Direcció d’'aquest centre cívic, col·laborant anualment en diverses celebracions que organitza, com pot ser el Dia de la Dona o a la Mostra d'Activitats als Centres Cívics de Barcelona.

La majoria dels nostres concerts són per a causes benèfiques,associacions sense ànim de lucre i per a residències de gent gran, perquè el nostre principal objectiu és fer-ho passar bé a aquelles persones que ens escolten i compartir amb elles l'alegria que ens proporciona la música.

Aquest any 2013 celebrem el 5è aniversari del nostre primer concert, des d'aleshores ja hem realitzat més de 90 concerts i el setembre de 2010 vàrem editar el nostre primer disc “A Taste of gospel".

És, sincerament, un plaer cantar a l'Església del Sagrat Cor de Jesús de Barcelona, en aquest concert en benefici de la Fundació Portal, de suport a nois i noies amb patologia dual i a les seves famílies, i organitzat juntament amb Amalgama-7, Centre d'atenció biopsicosocial al jove i a l'adolescent. Esperem que sigui una fantàstica experiència, tant per a nosaltres com per a vosaltres.

Moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquesta vetllada!


Conferència sobre la resiliència a Valldaura:
"Quan jutgem un peix per la seva habilitat de pujar arbres: la resiliència"

A càrrec del filòsof Jordi Grané, autor del llibre "La Resiliencia, crecer desde la adversidad". CTE Valldaura
Dissabte, 15 de juny de 2013, a les 17 h

Jordi Grané és filòsof, ha estat professor a la Universitat Ramon LLull i a la UAB, i actualment és cap de gabinet de la regidoria de Família, Infància, Usos dels Temps i Discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona, i és autor, entre d'altres, del llibre "La resiliencia, crecer desde la adversidad".

Sota el títol de "“Quan jutgem un peix per la seva habilitat de pujar arbres. La resiliència", el conferenciant es proposa divulgar la importància de la resiliència en el nostre viure: la resiliència com a recerca de sentit, com a mantell de paraules, com a ciència de les possibilitats...

Aquest acte s'inscriu dins del cicle de conferències que es realitzen periòdicament al Centre sociosanitari residencial CTE Valldaura, emmarcat en les activitats socioeducatives que duen a terme els nois i noies residents. Aquests, durant les setmanes anteriors a l'acte, treballen el tema a tractar en l'àmbit acadèmic. Un cop acabada la conferència, els residents enceten un torn de preguntes en quatre grups identificats per colors diferents. En finalitzar les preguntes, els pares i mares assistents voten el grup que ha fet les millors preguntes, grup que rep un premi especial.


Escola d'Amalgama-7
Festa de Fi de Curs 2012-2013

Ateneu Olvanès (Olvan)
Dissabte, 29 de juny de 2013

"Mai no consideris l'estudi com una obligació,
sinó com una oportunitat per endinsar-te
en el bell i meravellós món del saber."
Albert Einstein

Els alumnes del curs 2012-13 de les aules d'Amalgama-7, Centre d'atenció biopsicosocial al jove i a l'adolescent, estan a punt de tancar una nova pàgina de la seva vida acadèmica. I d'obrir-ne d'altres...

Volem compartir amb tots vosaltres aquest fi de curs per reconèixer el gran esforç que l'equip acadèmic i, sobretot, els nois i noies residents d'Amalgama-7 han fet per arribar aquí. I, especialment, a tots els familiars dels nostres alumnes, per la complicitat i la solidaritat que han mostrat amb tots ells. Sense tots vosaltres, aquesta festa estaria buida de sentit.

En aquest acte, tindrem l'orgull de premiar l'esforç, la superació, la solidaritat i les múltiples i diverses maneres que han mostrat tots els nostres alumnes d'acostar-se a aquesta meravella que anomenem l'aprenentatge.

Sincerament, volem felicitar d'avançada a alumnes, familiars i equip, i agrair la presència de totes aquelles persones que han volgut participar, compartir i encoratjar-vos en aquesta festa del saber.

Programa

  • 10.30 h: Arribada i benvinguda.

  • 11 h: Curs 2012-2013: Balanç del projecte educatiu,
    a càrrec de Montserrat Magrané i Delfin, directora general d'Amalgama-7,
    i d'Anna Velilla i Calvo, directora d'atenció a les famílies d'Amalgama-7
    Lliurament de notes i acreditacions als alumnes.

  • 13 h: Espectacle de circ i Fi de Festa.

 
 

Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 620, 1r. 1a. A
08007 Barcelona
Tel.: 932 374 122
Fax.: 933 041 381

Madrid
Francisco Giralte, 2 (esq. Príncipe de Vergara)
28002 Madrid
Tel.: 914 112 811

web: http://www.amalgama7.com
email: amalgama7@amalgama7.com


En compliment del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades de caràcter personal facilitades a través d'aquest formulari s'incorporaran en un fitxer de dades el responsable del qual és AMALGAMA 7 i associats, Centre d’atenció biopsicosocial al jove i a l’adolescent, S.L., amb la finalitat de donar curs i gestionar aquest servei. Així mateix, us informem que podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte d'aquestes dades en els termes que preveu la normativa actual, adreçant-vos per escrit a AMALGAMA 7 i associats, Centre d’atenció biopsicosocial al jove i a l’adolescent, S.L., domiciliada a Gran Via de les Corts Catalanes, 620 1-1 A de Barcelona.